0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

• SAMARBETE • BOSTÄDER | Sars-cov2-pandmin / Uppsala Bostadsförmedling

>>
Bostadsförmedlingen inleder samarbete med Fastpartner, Sh Bostäder och Acasa Bostad. De två förstnämnda kommer bidra till ett ökat utbud av centralt belägna bostäder i Uppsala. Acasa Bostad är aktuella med nyproduktion i det växande samhället Bredsand, strax söder om Enköping.

– I tider som dessa är det glädjande både för oss och för regionens bostadssökande att tre nya hyresvärdar väljer att förmedla sina bostäder via oss. Vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda ett varierat utbud av bostäder i hela Uppsalaregionen och det känns därför kul att dessa samarbeten representerar just det. Vi tror att intresset för dessa bostäder kommer vara stort bland våra bostadssökande när de blir tillgängliga för förmedling, säger Susanna Garcia, kundansvarig för hyresvärdar på Uppsala Bostadsförmedling.

Fastpartner
Fastpartner äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i flera svenska städer. Uppsala är en utav städerna och dessa bostäder kommer i fortsättningen förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling. Fastpartner förvärvade nyligen en centralt belägen fastighet på Östra Ågatan. Totalt rör det sig om 34 hyresbostäder i nära anslutning till landmärken såsom Fyrisån, saluhallen och Uppsala domkyrka.

Sh Bostäder
Bostäderna som förvaltas av Sh Bostäder återfinns även de på populära och centralt belägna adresser i Uppsala. Totalt utgörs bostadsbeståndet av 120 lägenheter. Av dessa är 25 stycken studentlägenheter.

Acasa Bostad
Endast 500 meter från Mälaren uppför Acasa Bostad 34 moderna lägenheter i storlekar om 2-3 rum och kök. Här ramas vardagen in av vattnet, skogen och naturen samtidigt som det endast är 5 km till Enköping. Projektet, som byggs med investeringsstöd, beräknas vara klart under fjärde kvartalet 2020.

<<
_______________________________________
Artikelförfattare: Uppsala Bostadsförmedling

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.