0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

• NYHETER • Länk | Online-Mässa / Volkswagen Personbilar

BILDEN: Touareg R är Volkswagens tredje laddhybrid.

UMLN: I en tid av ökad miljömedvetenhet och hittills oöverträffad IT-teknik är det märkligt att det inte sker oftare. Vi syftar här på online-mässor. Nu är Du emellertid inbjuden att ta del av Volkswagens laddhybrid-färsking i stallet

>>

Se världspremiärerna av nya laddhybriden Touareg R och nya generationen av sportikonen Golf GTI.

I ett pressmeddelande från biltillverkaren Volkswagen välkomnar man Genèves statsråds beslut att ställa in årets bilsalong i Genève. Anledningen: Detta är ett beslut taget av intresse för hälsa* och säkerhet för alla deltagare och anställda.

Som ett alternativ till den ursprungligen planerade presskonferensen kommer Volkswagen istället att visa upp sina bilnyheter via livestreaming från Wolfsburg. Samma dag och tid gäller: tisdagen den 3 mars klockan 09:10.


BILDEN: Åttonde generationen av nya Golf GTI.

Ralf Brandstätter, Chief Operating Officer för märket Volkswagen och Frank Welsch, styrelseledamot för märket Volkswagen med ansvar för teknisk utveckling, presenterar då för första gången nya laddhybriden Touareg R och den åttonde generationen av Golf GTI. 

Presentationen kommer att livestreamas online via följande länk: https://www.volkswagen-newsroom.com/en/live-stream-5455.

*
Volkswagen skriver inte ut att det skulle handla om ”covid-19” i sitt pressmeddelande. Men vi utgår ifrån att det återigen är detta coronavirus som sätter käppar i hjulen. 
<<

____________________________________
Artikelförfattare: Volkswagen Personbilar

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.