0 0
Read Time:55 Second

• BOSTAD • LURENDREJERIER | Bedrägerier / Uppsala Bostadsförmedling

Illustrationsbild.
>>
På grund av bl.a. bedrägerier inom bostadsmarknaden i Uppsala delar vi här ett pressmeddelande som Uppsala Bostadsförmedling kom ut med på förmiddagen:

Det förekommer att bostäder som förmedlas via bostadsförmedlingen även syns på externa, ibland oriktiga, webbplatser för bostadsuthyrning. I vissa fall tar dessa aktörer ut en avgift av den bostadssökande enbart för att hänvisa till bostadsförmedlingen.

Vi vill tydliggöra att något sådant samarbete inte existerar utan den sökande behöver alltid vända sig direkt till bostadsförmedlingen för att anmäla intresse på bostäderna vi förmedlar åt våra hyresvärdar. Det existerar inte heller något förturssystem för personer som kontaktar bostadsförmedlingen via externa bostadssajter. Alla våra bostäder förmedlas i turordning efter kötid direkt via bostad.uppsala.se.

Om en bostadssökande är intresserad av en bostad via bostadsförmedlingen kan sökande i fråga enbart söka bostaden via bostadsförmedlingens webbplats. Alla lediga bostäder publiceras och finns att hitta under fliken Lediga bostäder. För att den sökande ska kunna anmäla sitt intresse på bostaden behöver personen i fråga vara registrerad i bostadskön och ha betalat köavgiften.

<<
____________________________________________
Pressmeddelande från Uppsala Bostadsförmedling

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.